Hakkımızda

OKUMAK HAYATINIZA YENİ RENKLER KATAR.

Bookalemun'u oluştururken niyetimiz kitapseverler olarak,  bir kitapseverin ihtiyacı olabilecek bir çok şeyin bir arada olmasını sağlamaktı. Adını bu yüzden bir karmaşa yaratmadan her rengi bünyesinde barındırabilen bukalemundan aldık.

Merak edenler için eski ve yeni kitaplar hakkındaki yorumları, yani senin, benim, bizim yorumlarımızı, kitap tanıtımlarını, yazarlar hakkında bilgileri, yazar röportajlarını, kitap alışverişleri için gerekli yönlendirmeleri, bu alışverişler için indirimleri, kitap konulu bilgi yarışmalarını, sürpriz hediyeleri, hepsini birden sunmak istedik.

Kitap okurlarının ihtiyacına bir nebze de biz katkıda bulunabilmek için yola çıktık 
İstedik ki kitapseverleri özne yapan, .  onları da bu sayfanın üreticisi haline getirip, kitaplar hakkındaki yorumlarını bırakabilecekleri bir sayfa olsun. Kitapseverler birbirlerine kitap önersinler, yazarları takip edebilsinler. Site için yazı, öneri ve yorumlarını bekliyoruz.
Sitede ve sosyal medya hesaplarımızdaki yazı, fotoğraf, resim ve dokümanları kaynak göstererek kullanırsanız seviniriz. Yazılardaki s
orumluluk yazarına aittir ve içeriğinin telif haklarını ihlal ettiğini düşünüyorsanız mail adresinden iletişime geçiniz.

bookalemun@gmail.com